maandag 12 maart 2012

Anneke Radsma kaart


Deze kaart is gemaakt uit het boek Kant en Klaar. De bloemetjes van geknipt uit kant. Geborduurd met ronde kralen en het nieuwe garen van Mettler, het achtergrond papier is van de serie Black dress van Basic grey. Op het artje van de bloem is een gouden plakparel van Joy geplakt.

Dank je voor het kijken

Borduurscrapkaart


Deze kaart is gemaakt uit het boekje miniborduursels. Het 3d plaatje is de laatste nieuwe van Mattie, geborduurd met Mettler garen. Het papier is van de Basic grey serie kissing boot.

Craft zakje met stempel


Het zakje heb ik zelf gemaakt van Kraft papier. Het papier wat gebruikt is komt van de Marianne Design blok Pale patels van Elines huis. Het vlindertje rechts boven is van de nieuwe houten embelishments staan nog niet op de site.

maandag 5 maart 2012

Sara kaart



Vaak gevraagd kaarten voor Sara en Abraham dus we maken er een. Het model komt uit de Hobbytopper don & Daisy, nog even verder snuffelen en verzinnen dan komt er weer een leuke kaart uit. Het papier is van WeRmemory keepers serie Good Day. Stempel is van Don & Daisy ingekleurd met Distress. Creatables van Marianne Design en degene achter de stempel is van Nellie Snellen.

Dit is overigens de workshop voor 6 maart in Raamsdonksveer

Groetjes diana

Romak tasje



Dit zijn nieuwe tasje van Romak het knipvel is ook van Studiolight nieuw het zit nu op het tasje maar op het vel zit het nog een keer in spiegelbeeld en dan kan je er soort ballen van maken. Het label is geborduurd uit het nieuwe boek van Jeninie kleine borduursels. Afgewerkt met een mooi lintje en er is weer iets echt Hollands ontstaan.



Kikkerborduurkaart



Deze leuke kaart is gemaakt met het nieuwe Le Suh knipvel. Het borduurwerk is uit de hobbydols nr 73 het garen wat gebruikt is Metler silk finish multi kleur 9830, Mettler polysheen 5833 en 0630. Het roze garen is van de nieuwe lijn Metler Silk Finish 100% katoen kleur 0805. Het garen borduurt heel prettig draait niet snel dus je kan lange stukken pakken.


Groetjes Diana