zaterdag 25 februari 2012

Kaart met stempel



Gister kwam de rest van het papier van Echo park binnen van Yours Truly en ben er meteen mee aan de slag gegaan en zie hier het resultaat. De stempel is al een oude en helaas niet meer te leveren bij mij. Deze kaart is ook tevens dinsdag 28 februari in Raamsdonksveer en donderdag 1 maart in Vlijmen de workshop.






Groetjes Diana



vrijdag 24 februari 2012

Een Hollandse kaart













Een beetje van een voorbeeld, een beetje idee van Diana en heel veel uitwerking van Ella. Deze mooie Hollandse kaart met de creatables van Dutch Design zullen we maar zeggen. Binnenkort wordt daar een 2 avonden workshop in Raamsdonksveer mee gegeven. En in vlijmen maken we er een dagworkshop van.
We zijn ook weer aanwezig in Den Bosch op de beurs dan meer over de workshops met deze kaart.

nu weer snel verder aan het werk voor de workshops van deze week.

Groetjes Diana







Granny square



Tja we maken dus niet alleen kaarten, haken is ook wel iets wat ik heel leuk vind alleen beestjes haken gaat me niet zo goed af. De granny is gehaakt van de Coton 3 van Phildar. Misschien als ik nog veel tijd heb ga ik er een heleboel maken voor een plaid....... ooit.




Groetjes Diana



woensdag 8 februari 2012

Workshop kaartje



Deze leuke schuifkaart gaan we dinsdag in Raamsdonksveer maken en wo/don in Vlijmen. De mal heb ik van een klant van me gekregen en ben er mee aan de slag gegaan dit is het resultaat. Het papier is van de serie van basic grey Kissing boot. Het effen papier is van de linnen kwaliteit. Nog wat versiersels met de creatables en wat roosjes en zo hebben we een mooie kaart.
Op het roze vierkant kunt u een fotootje plakken of een gevatte tekst net voor welke gelegenheid u het wilt gebruiken.

Groetjes en tot de volgende keer weer.

De Roccio sjaal


Is tie niet beeldig deze leuke sjaal ook uit de Katia serie? Echt in een avond is tie klaar.

Groetjes Diana




Maar natuurlijk ook wat gedaan tijdens het knutselweer. De volgende scrappagina heb ik van een aantal nieuwe mallen van Nellie Snellen gebruik gemaakt. Tevens het nieuwe scrappapier. Om te kijken wat er nog meer is KLIK HIER De roset heb ik wat versiert met een heleboel lintjes,.

De bloemetjes zijn van de Nellie Snellen ponsen.


Winterpret


Even op de foto met de kids in het mooie witte Vlijmen.

Groetjes van ons